MUSIKKEN 

ERIK GRIP og PETER ABRAHAMSEN synger AARESTRUP
Slangekys er titlen på den forestilling, som Erik Grip og Peter Abrahamsen  har sat sammen af en lang række digte fra digtsamlingen af samme navn. Emil Aarestrup, som blev født for 200 år siden, skrev  meget erotiske og sanselige digte, og disse krydres med anekdoter og stort og små fra digterens liv. Det er første gang i over 30 år de to kunstnere optræder sammen igen.

Booking:
e-mail: info@oskar.dk
tlf og fax: 54 49 00 77

Tilbage til starten af siden


PETER ABRAHAMSEN & BELL PEPPER BOYS
Dansevenlig lyttemusik!

De fem medlemmer af orkestret Bell Pepper Boys er erfarne folk på musik-scenen med hver deres musikalske profil. Men som gruppe har de kun eksisteret siden februar 1994, da Peter Abrahamsen samlede musikerne i forbindelse med CD-indspilningen af "Horeungen".

Med udgivelsen af CD’en i juni 1994 var succes'en en kendsgerning, og Bell Pepper Boys har forlængst slået deres navn fast med en central placering i det danske country-folk miljø. Orkestret har fra starten markeret sig ved en særlig evne til at blande vidt forskellige genrer til stemningsskabende, medrivende musikoplevelser.

Et musikalsk mix

Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys spiller musik, som er en blanding af danske sange og amerikanske country standards iblandet inspiration fra Louisi-ana, Cajun, Blues og Zydeco kulturen.

De enkelte medlemmer formår alle med deres smag og instrumentale kunnen at bidrage til et mix, der bedst kan karakteriseres som en musikalsk udgave af de godt krydrede gryderetter fra det sydlige USA.

Kvalitets-udgivelser

Orkesteret spænder vidt og har i repertoiret også en lang række arbejdersange. "Frihed, Ret og Tro" er titlen på en CD af Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys, der udkom i sommeren 1995. CD’en har tekster af digteren og journalisten, Oskar Hansen, og er blevet solgt i flere end 10.000 eksemplarer.

Orkestrets forrige udgivelse er dobbelt CD’en "Borrowed & Blue" (marts 97), med det de kalder "Et dansevenligt repertoire".

I oktober 1999 udkom CDen Chicken Feet, som bl.a. indeholder nye cajun-numre med Bruce Daigrepont og en brasiliansk hyldestsang, Brasileiro.

Musikerne i Bell Pepper Boys:

Peter Abrahamsen: Sang og guitar. Peter Abrahamsen har en lang karriere bag sig indenfor musikbranchen som både sanger, sangskriver, pladeproducer og i-gangsætter. Han har stor interesse for og viden om countrymusik og cajunkulturen og kan lave en Roux, som er en væsentlig bestandel i de velsmagende cajunretter, Filé Gumbo og Crawfish Pie!

Leif Ernstsen: Harmonika. Leif Ernstsen er kendt i folkemusikkredse fra sit arbejde med bl.a. Almanak, Paddy Doyles og Bente Kure. Han underviser på Den Rytmiske Aftenskole under Folkemusikforeningen Lirum Larum i Roskil-de.

Stanley Samuelsen: Guitar. Kendt fraNis P.s Band, 40* i feber, Den Udødelige Duo. har modtaget LO's kulturpris for sit samarbejde med Nis P. Jørgensen.

Gert Smedegaard: Trommer. Veteran på rockscenen og har blandt andet spillet med C.V.Jørgensen og Lotte Rømer.

Joachim Ussing: Bas. Joachim Ussing har spilllet i Lone Kellermann & Rock-bandet, Jomfru Ane Band, Peter Thorup, Anne Grethe, Doraz og Small Talk. Han har skrevet filmmusik, samt deltager i adskillige pladesessions.

HOREUNGEN.
Janne Lærkedahl, Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys (Har givet sølvplade)

FRIHED,RET OG TRO.
Oskar Hansen-sange sunget af Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys ( Har givet sølvplade)

BORROWED & BLUE.
Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys

NATTEN HAR TUSIND ØJNE.
Janne Lærkedahl med Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys

CHICKEN FEET
Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys

Booking:
e-mail: info@oskar.dk
tlf og fax: 54 49 00 77

Managing: Go Cajun
e-mail: info@gocajun.dk

Tilbage til starten af siden


Peter Abrahamsen, Janne Lærkedahl og Leif Ernstsen
Trio til eftertænksomhed

Engagerede tekster, underfundig humor, præcist sammenspil og stemmer, der klæder hinanden.

Det er stikord for trioen Peter Abrahamsen, Janne Lærkedahl og Leif Ernstsen, en trio, der siden 1994 har været voksende efterspørgsel efter. Primært fordi man får noget med sig hjem efter en aften med de tre musikere og sangere.

Teksterne er af den danske arbejderdigter Oskar Hansen, af den norske ditto Rudolf Nielsen, og af danske Carl Scharnberg, der døde i 1995.
Tre markante herrer, der hver for sig har trukket essensen af arbejdslivet ud i præcise og følelsesfulde digte.

Det er primært Peter Abrahamsen, der har sat musik til disse digte, og i forestillingen indgår også en del af hans egne sange, sammen med værker af Mikael Wiehe og Ellen Heiberg.
Det hele serveret som en cabaretagtig underholdning med aktiv deltagelse af publikum. Her må man gerne synge med !

Peter Abrahamsen
er sanger og sangskriver, musiker, pladeproducer og meget mere. En stor del af hans arbejde har gennem tiderne ligget i at skrive musik til og fortolke viser og sange, der har engagement og udgangspunkt i almindelige menneskers hverdag. Gennem sin mere end 45 årige karriere har han opnået et stort publikum, der kender hans musik fra såvel radio ,TV, plader og CDere, som fra utallige optrædender i hele landet. Peter Abrahamsen har både lavet mange indspilninger under eget navn, og sammen med sit tidligere orkester Roxy Trioen indspillet en lang række Carl Scharnberg sange. Med sit nuværende, orkester Bell Pepper Boys har han indspillet Oskar Hansen sange på "Frihed , Ret og Tro", der allerede i 1995 opnåede sølv for 10.000 solgte eksemplarer. Senest er udkommet dobbelt-CDen Borrowed and Blue med en lang række gammelkendte sange, godt suppleret med nye, blandt andet en håndfuld cajun-sange.

Janne Lærkedahl
brød igennem i 1994, da hun var solist på "Horeungen", en CD udgivet i anledningen af Dansk Typografforbunds 125 års jubilæum, og som i foråret 1997 opnåede sølv. Pladen betød starten på samarbejdet med Peter Abrahamsen, og dette fortsatte på Oskar Hansen pladen "Frihed, Ret og Tro" hvor hun blandt andet medvirker med en dejlig udgave af Visen Om De tre Små Musikanter. Her kommer hendes folkelige talent til fuld udfoldelse. November 1996 udgav hun sin soloplade Natten Har Tusind Øjne.

Leif Ernstsen
har sit udgangspunkt i folke- og spillemandsmusikken, og er en meget vel-estimeret harmonikaspiller i de kredse. Siden 1993 har han spillet sammen med Peter Abrahamsen og er "fast bestanddel" i Bell Pepper Boys. Leif Ernstsen er tillige mangeårigt medlem af det legendariske Paddy Doyles , og har i årevis turneret med sangeren Bente Kure.

Booking:
e-mail: info@oskar.dk
tlf og fax: 54 49 00 77

Tilbage til starten af siden


Humor og holdninger
MØD
Peter Abrahamsen og Leif Ernstsen
Viser og sange på guitar og harmonika

At møde frem til et arrangement med sangeren og musikeren Peter Abrahamsen og harmonikaspilleren Leif Ernstsen er det samme som at sige ja til et par timers god underholdning med humor og holdninger.

Begge har optrådt på musikscenen i mange år, men først for ganske nylig har de fundet på at forene kræfterne og de to instrumenters stemmer.

Peter Abrahamsen er kendt for dels sine politiske sange dels sin interesse for Folk & Country. Han debuterede 16 år gammel som Danmarks svar på Lonnie Donegan og har siden brugt musikken som sit udtryksmiddel. Han har spillet solo som med orkestre, skrevet sange til andre og produceret plader. Siden arbejdede han i en årrække på Danmarks Radio med så forskellige programmer som Giro 413, Folk 94 og Nordisc.  I dag er han kunstnerisk leder på Gyldendals pladeselskab ExLibris

Leif Ernstsen er kendt i folkemusikkredse dels for sit mangeårige arbejde i Paddy Doyles, dels for sit duo-arbejde med sangeren Bente Kure. Han er hyppigt brugt som samlende konferencier ved festivaller .Han har medvirket ved mange pladeindspilninger og har udgivet 3 Cd'er sammen med Bente Kure.

Når de to står sammen på scenen, er det med viser og sange af et mere moderne tilsnit. På repertoiret står bl.a. Jan Toftlund, Oskar Hansen, Evert Taube og Carl Scharnberg, foruden selvfølgelig kompositioner af Peter Abrahamsen og Leif Ernstsen selv. Det er såvel alvorlige som muntre sange, der er politisk-satiriske monologer og glade harmonikapræstationer.

Alt sammen præsenteret, så nærheden og kontakten med det tilstedeværende publikum mærkes som en del af duoens optræden.

Booking:
e-mail: info@oskar.dk
tlf og fax: 54 49 00 77

Tilbage til starten af sidenHENRIK STRUBE SOM SOLIST
En aften med sange, der kan lyttes til.

Henrik Strube er blevet en moden mand, ikke længere rock-idol, men en intens musiker med et publikum, som han de sidste mange år har optrådt for på de små spillesteder rundt om i landet.

Han valgte i 1989 valgte at holde op med den mere frembrusende rock og begyndte at optræde alene. Solo eller med en enkelt musikalsk makker optræder Strube landet over i en akustisk, afdæmpet form, der giver plads til fortællinger og underholdning. Samspillet med publikum er højt prioriteret, og ikke to aftener er ens.

Strube spiller kun et begrænset antal koncerter, og erfaringen viser, at der kommer mange for at høre ham. Det er derfor en god ide at sikre sig billetter i god tid.

- Det publikum, jeg har i dag, er jeg vokset op sammen med. Der er nogen, der har fulgt mig og har været til mine koncerter, og i dag ønsker de at komme og bruge en aften på at lytte, ikke kun til melodierne, men bestemt også ordene. Der er meget kort afstand mellem mig og publikum, og det passer mig fint at sidde på en barstol med min akustiske guitar og synge mine sange, fyre et par historier af og dele en aften sammen med publikum, siger Henrik Strube.

Booking:
www.strube.dk

tlf: 3526-2790 / 3524-0264
mobil: 2048-2481
fax: 3526-2792
e-mail: strube@strube.dk

Tilbage til starten af siden